60 millió évvel ezelőtt kezdődött…

Történetünk

A 60 millió évvel ezelőtti állat-és növényvilágban jelentősen magasabb koncentrációban volt jelen a Kalcium, Magnézium, Szilícium és Kálium. E szerves testek elhalásával és leülepedésével kövületek jöttek létre, amelyek tökéletes szűrőként funkcionáltak. Ez a finomszűrő szűrte az Aqvital ásványvizet is évmilliók alatt kristálytisztává és ettől olyan különlegesen gazdag ásványi anyagokban.

Ez a természeti erőforrás egy nagyon jól elszigetelt felszín alatti lelőhelynek köszönhetően nem kerül érintkezésbe olyan általános felszíni anyagokkal, amelyek többnyire a felszíni vizekben megtalálhatóak. Az ásványvizet 40 méter összefüggő vízzáró agyagréteg védi a szennyeződésektől.

Ásványvizeink egy igen ritka metakovasavat tartalmaznak akár 25 mg/L koncentrációban. A magas metakovasav tartalomnak köszönhetően regenerálja a sejteket, serkenti a haj, a köröm és a bőr megújulását, illetve táplálja azokat, továbbá elengedhetetlenül szükséges a kötőszövetek vízmegtartó képességéhez.

Az Aqvital folyamatosan fejlődik és új hidratálási termékeket hoz a piacra, a legmagasabb minőségi színvonalon, prémium minőségben. A természetes ásványvizeink mellett olyan innovatív termékek is elérhetőek, mint a Collagen+ Q10 termékcsalád, melyek különleges ízei miatt – kaktuszgyümölcs, eper-rebarbara, alma, citromlime, ananász-mangó – és egyedülálló enyhén szénsavas üdítő hatása révén igazi felfrissülést hoznak.Mindemellett 4000 mg/L COLLAGEN-t és 2,5 mg/L Q10 KOENZIM-et tartalmaznak.

Termékeink csakis első osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek és szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül. Elkötelezettek vagyunk a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében, ezért használunk 100%-ban újrahasznosítható palackokat.
A legkorszerűbb, legmodernebb automata zártrendszerű palackozó gépeket használjuk a
csúcsminőség elérése érdekében.

Kérdésed van?

Kérjük osszd meg velünk kérdésed!

Környezetvédelmi felelősségvállalás

Az Aqvital legfontosabb irányelvei közé tartozik a környezetvédelmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság, így nagy figyelmet fordítunk a hulladékkezelésre, az infrastruktúra fejlesztésére és az újrahasznosítási kezdeményezésekre.