HAMAROSAN...

A 60 millió évvel ezelőtti állat-és növényvilágban jelentősen magasabb koncentrációban volt jelen a Kálcium, Magnézium, Szilícium és Kálium. E szerves testek elhalásával és leülepedésével kövületek jöttek létre, amelyek tökéletes szűrőként funkcionáltak. Ez a finomszűrő szűrte az Aqvital ásványvizet is évmilliók alatt kristálytisztává és ettől olyan különlegesen gazdag ásványi anyagokban.

TERMÉSZETES ÁSVÁNYVIZEINK

Az Aqvital természetes ásványvíz a szervezet számára az egyik legoptimálisabb ásványi anyagokat tartalmazza (730 mg/L), mindemellett egy igen ritka ásvány található meg benne – a metakovasav (H2SiO3)- ,mely aktív szerepet játszik a csont-, kollagén, és porcképzésünkben, a csontok anyagcseréjében, a mineralizációjában és a kalcium felszívódásában.

Szervezetünk a 20-as éveiben elkezdi elveszíteni a kollagént, mivel a kollagén támogatja a hidratált és fiatalos bőrt, így soha nem lehet elég korán kezdeni a pótlását.

A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek energiatermelésében, az oxigénszállításban és a szabadgyökök semlegesítésében, antioxidáns hatású, így biztos lehet abban, hogy a Collagen+Q10 egy igazán ütős kombináció a szépség megőrzésében és segít fenntartani a napi hidratáltságot. 

A rohanó világunkban fontos, hogy megfelelő vitaminnal elégítsük ki szervezetünket, ezért létrehoztunk egy olyan vitamin-komplexet, mely hozzájárul a napi vitaminszükséglethez és segít a napi kiegyensúlyozottság elérésében, és megfelelő hidratáltságában.
GONDOLTUNK A LEGKISSEBBEKRE IS

BABAVÍZ

Az Aqvital Baby forralás nélkül adható a babáknak. Tökéletes választás a csecsemőtápszer elkészítésére is. Ajánljuk a kismamáknak várandósság alatti fogyasztásra, mivel hiszünk abban, hogy a megfelelő tápanyagbevitel mellet nagyon fontos, hogy megfelelő vizet és ásványokat juttassunk a szervezetünkbe a várandósság alatt. Alkalmas nátrium-szegény diétához is.